Млад фен на ЦСКА загина по нелеп начин навръх Нова година

Originally posted on януари 2, 2022 @ 1:30 pm

Снимка Facebook

Огромна трагедия е станала в навечерието на новата 2022 година във ВрацаВчера по нелеп начин е загинал 20-годишният Николай Николаев, съобщи агенция BulNews.За неприятния инцидент няма нито дума в днешния бюлетин на полицията, но близки на загиналото момче сигнализираха в редакцията на медията за станалото на 31 декември.

По тяхна информация в петък момчето отишло да помогне на свой приятел, който работел в частна фирма във врачанското село Чирен. По неясни на този етап причини върху двамата тръгнала да пада тежка машина. Младежът, който работел там, успял да скочи и да се предпази, но Николай нямал този късмет и бил затиснат от нея.Собственикът на компанията веднага натоварил в джипа си раненото момче и го докарал в Спешния център на врачанската болница. Там бързо било установено, че Николай е с множество тежки травми и незабавно бил вдигнат с линейка за Плевен. За съжаление състоянието му било толкова тежко, че той починал в Спешното отделение на тамошната болница.

Още вчера новината за кончината на младия врачанин почерни фейсбук. Негови приятели отбелязват, че той е бил един от най-запалените фенове на ЦСКА и редовно подкрепял любимия си отбор. Бил е честно и работливо дете и точно заради това отишъл в празничния ден да помогне на своя приятел. И не се върнал…

dunavmost.com

НЕ БЪДИ БЕЗРАЗЛИЧЕН- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ!

Какво мислиш?

One thought on “Млад фен на ЦСКА загина по нелеп начин навръх Нова година

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *