Илиян Василев: Селският интригант Борисов днес направи почти задължително Рашков да остане министър

ГЕРБ от тук нататък ще бъде партия на комплексираните бивши, ни се водят, ни се карат

Борисов днес направи почти задължително Рашков да остане министър. Той е хитрец, но с къс хоризонт, липсва му стратегическо мислене. И го е страх.

Освен това е интригант, отново селски. Не е за подценяване. Тази тактика използва след като стана главен секретар. За да овладее ситуацията срез ъндерграунда и да отслаби противниците си започна да пуска интриги сред босовете на мафията и последваха едни показни убийства. Мафиотите се уплашиха, че ако не слушкат ще дойде техния ред, а политици да уважават Борисов, а медиите да го хвалят.

Изчисти се терена и той остана главен бос с „ореола“ на овладял мафията борец срещу нея. И забравиха миналото му.

По същия начин сега насажда интриги и недоверие между партиите на протеста, но обсесията му е Христо Иванов, ДБ и Мая Манолова. За тях измисли внушението, че те на всяка цена искали да станат министри. Схемата е проста – внушението, трябва да ги постави в позиция на постоянно отричане, да изричат думите „не искаме“ и така наистина да не стигнат до министерски постове. Защото разбирате какво означава ако например Христо Иванов подеме съдебната реформа.

След това пуска интрига срещу БСП, срещу ИТН, срещу ДПС, всеки трябва да подозира всеки, ако успее да надгради подозрението с омраза, още по-добре.

Накрая идва и падането за дузпа, Борисов като Никола Петков /кощунство, но този човек няма граници на наглостта/ – Никола Петков никога не е имал допир до властта.

„Репресираният“ дядо на Борисов е „уважен“ от гневни войни от Първа българска армия, заради това че докато те са се биели и гинели по фронтове, дядото е задявал /да бъде меки/ жените им.

ГЕРБ от тук нататък ще бъде партия на комплексираните бивши, ни се водят, ни се карат.

Интригите на Борисов този път няма да успеят. Успяха навремето защото хората не го познаваха. Сега, няма шанс.

Горният пост е принципен и няма общо с опита на висш политик и масон от антуража на Борисов да ограничи правото ми да критикувам политиката и поведението на елита на ГЕРБ през съда. Не успяха докато бяха на власт, не успяха с репресии, няма да успеят и този път.

FB: Илиян Василев

НЕ БЪДИ БЕЗРАЗЛИЧЕН- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ!

Какво мислиш?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *