Две обвинения получи мъжът, подпалил колата си в центъра на Враца

Снимка: Кадър

Той ще бъде съден за хулиганство и за унищожаване на имущество

Мъжът, който вчера подпали колата си в центъра на Враца получи две обвинения. Той ще бъде съден за хулиганство и за унищожаване на имущество, казаха от Районната прокуратура.По случая е образувано бързо производство. Наблюдаващият прокурор е поискал удължаване на мярката на подпалвача задържане под стража със срок до 72 часа.

Вчера 46-годишният мъж вдигна на крак полицията, след като навлезе в пешедохната зона на Враца, заля колата си с бензин и я запали пред общината и близкото училище. При опита да бъде задържан мъжът е заплашил полицаите, че ще ги запали. Дори залял един от тях със запалителната течност. Мъжът бил ядосан, че „Рено“-то му било вдигнато от репатриращ автомобил заради неправилно паркиране и е трябвало да плати глоба за освобождаване на колата от 54 лв.

Днес стана ясно и че съпругата му е подала жалба срещу действията на общинския репатрак, вдигнал колата от спирка в квартал „Дъбника“, съобщава Би Ти Ви. От общината съобщиха, че трябва да подменят плочките в района на инцидента, тъй като са повредени от стопената пластмаса.  

НЕ БЪДИ БЕЗРАЗЛИЧЕН- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ!

Какво мислиш?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ПОДАРЪК!!!