Бивш испански военен застреля българка и после се самоуби

Снимка: Pixabay

Бивш испански военен застреля 36-годишна българка, съобщава регионалният вестник Ultima Hora. Инцидентът е станал вчера малко след 12:00 часа на бензиностанция в град Пегера на остров Майорка. Сигнал за случилото се е подал шофьор на автобус, който спрял да зарежда с гориво на бензиностанция.

Според разследващите нашата сънародничка с инициали Х.Е.И. е убита в колата от приятеля ѝ- 37 годишен испанец с инициали М.А.Г., бивш военен. Убиецът е седял на мястото на шофьора, а жертвата- до него.

Българката е била простреляна в главата със законно притежаваната от извършителя ловджийска пушка, закупена преди един месец. Испанецът първо стреля по нея, а след това е поставил пушката между краката си и се прострелял в долната челюст като куршумът е преминал през главата му и е пробил тавана на автомобила, пише изданието. Няма признаци на насилие, казват разследващите. Била е известена и майката на испанеца, за да се изясни връзката му с нашата сънародничка.

Българката е работила като сервитьорка. Лекарите ще изследват телата за наркотици. Полицията съобщи, че е изумена от факта, че никой не е чул изстрелите от ловната пушка. 

https://tribune.bg

НЕ БЪДИ БЕЗРАЗЛИЧЕН- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ!

Какво мислиш?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ПОДАРЪК!!!