Нидал Алгафари: Едно момче пропиля възможността да получи отговори, устрои циркова програма

Снимка: БГНЕС

От Фейсбук профила на Нидал Алгафари

Приятели,

едно момче от една младежка организация, присъствало на изслушването на главния прокурор, пропиля възможността да пита и да получи отговори. За него бе по-важно да устрои циркова програма и да попадне за малко във фокуса на камерите.

Представилият се за журналист момък можеше да зададе въпроси, чиито отговори със сигурност са сложни и трудни и можеше да препоти главния прокурор, но не това е целта. Никой не иска ясни отговори от прокурора, прокуратурата, съдебната система, защото целта не е да получат отговори, а да извадят от нафталина организацията, чийто лидер постави условията, при които бе избран главният прокурор.

Същата тази организация, която бе един от стълбовете на управлението на ГЕРБ, същата, която твърдеше по време на предизборната си кампания, че те ще са тези, които няма да допуснат Борисов на власт и го подпираха, заради постовете, които той им предостави. Как да му вярвам на този момък?

Журналист, който предварително се е запасил с отпечатани с лика на премиера евра, дали е искал наистина да пита и да получи отговори или е търсил начин да влезе в обективите? Дали наистина са го интересували отговорите на въпросите?

Представям си как сега този момък и лидера им си хихикат доволно и се тупат един друг по раменете, че са извършили нещо велико. Нещо главозамайващо.

С подобни действия не се постига напредък, а ставаме още по-смешни в очите на всички ни!

https://tribune.bg

НЕ БЪДИ БЕЗРАЗЛИЧЕН- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ!

Какво мислиш?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ПОДАРЪК!!!