Прокуратурата ще разследва инцидента на маратона в София

Снимка: Кадър

По случая е възложена проверка, в хода на която ще се установи налице ли са достатъчно данни за извършено престъпление от общ характер

Софийска районна прокуратура се е самосезирала във връзка с агресора, съборил грубо сръбкинята Оливера Йевтич по време на вчерашния маратон в София. Жената не успя да финишира на дисциплината 10 км, след като беше изблъскана. 

В съобщението си от прокуратурата посочват, че от публикации в медиите става ясно, че малко след старта на състезанието мъж – участник в маратона, избутва друга участничка, след което тя пада на земята и по този начин възпрепятства участието ѝ в състезанието. След инцидента на пострадалата е оказана медицинска помощ, казват от обвинението.

По случая е възложена проверка, в хода на която ще се установи налице ли са достатъчно данни за извършено престъпление от общ характер и по кой текст от Наказателния кодекс.                

Както ви съобщихме по-рано,  според потребителите на Фейсбук, името на агресора е Боян Вачев. „Да, вече е уведомена и полицията. Благодаря на всички“, пише жена, която е участвала в издирването му.

https://tribune.bg

Снимка: FACEBOOK
НЕ БЪДИ БЕЗРАЗЛИЧЕН- СПОДЕЛИ С ПРИЯТЕЛИ!

Какво мислиш?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ПОДАРЪК!!!