10 причини защо Овните са най-добрите приятели

Търсите надежден партньор в живота и любовта? Погледнете към Овена. Те са може би най-добрите.

Овните просто кипят от енергия и са готови да я споделят с вас. Те са страстни и силни. Ето 10 причини защо просто е задължително да имате Овен за приятел или партньор:
Те жадуват приключения

Не знаете какво да правите уикенда? Просто се обадете на приятел, роден под този знак! Той вероятно ще измисли нещо ново. За тези хора да се впуснат в приключение е като това вие да отворите бутилка бира.

Където и да се появят, веднага започва да цари радост и веселие. Но не е само това. Овните са хора на страстта, затова постигат успех във всичко. И правят всичко бързо!
Те излъчват позитив

Овните са необичайно позитивни хора. Те с лекота се адаптират към всяка социална сред без усилия. Дори да им е некомфортно и неудобно, те не се оплакват от нищо!

Недостатъкът на това е само един: ако нещо се обърка, то вероятно ще се разстроите само вие. На Овена не му пука! Той страда само когато животът му нанесе наистина тежък удар.
Те винаги запазват оптимизъм

Повечето хора от тази зодия винаги запазват оптимизъм, колкото и безнадеждна да изглежда ситуацията на другите. Ето защо толкова често ги използват като “възглавнички”, върху които може да си поплачеш.

Ако сте се отчаяли и ви е нужна надежда, обадете се на Овен.
Те са верни

Като приятели, хората от тази зодия, са много верни. И най-добре от всички умеят да пазят лични тайни. Само не ви препоръчваме да ги обиждате или дразните: в подобни ситуации Овните често стават агресивни и опасни.

Затова пък винаги може да разчитате на приятел-Овен в беда. И той няма да се отвърне от вас в труден момент.
Те говорят за всичко директно

“Честността е най-добрата политика”. Този девиз знае всеки Овен. Ето защо Овенът никога няма да скрие истината от вас, само защото се страхува да не ви засегне.

Ако ви трябва честно и безпристрастно мнение задължително попитайте своя рогат приятел. Естествено, Овните изискват същото отношение и към себе си. Да предадеш Овен значи да си създадеш сериозен враг.
Те се нуждаят отчаяно от независимост

Овенът никога няма да ви позвъни в три през нощта с молба да го приберете у вас или да залепите разбитото му сърце.

Той ще преживее драмата някак си сам, на дивана. Като приятел и любовник той не се нуждае от “техническо обслужване”. Всяка драма за него е предизвикателство, с което е най-добре да се справи самостоятелно.

Това значи, че когато Овенът наистина има нужда от помощ, ще трябва да го помолите да му помогнете. Само така той ще приеме подкрепата ви.
Можете да им се доверите

Можете да разкажете на Овена абсолютно всяка тайна. Може дари да му дадете паролата от фейсбук профила си!

Тези хора обичат когато им се доверяват. И това е защото те не са само надеждни, но и са изключително доверчиви.

Те смятат, че приятелите и партньорите им трябва да се отнасят по абсолютно същия начин към тях.
Те са амбициозни

Овенът винаги се стреми към повече: да прави повече, да постига повече, да вижда повече и т.н. И техният ентусиазъм в живота обикновено е много заразителен. Овните са нетърпеливи и обичат постоянно да се движат напред.
Те са много любознателни

Овните са любопитни същества. Никога няма да скучаете в разговорите с тях. Интересуват се буквално от всичко – литература, бъдещето, света, дори от вас! Те са неуморими търсачи на знания, което ги прави интересни събеседници. Те винаги жадуват за още – знания, сила, свобода и успех. Винаги знаят защо, кога и как.
А сега сложете всичко това заедно

Ако разгледаме всички точки още веднъж, ще стане очевидно, че задължително трябва да имате поне един приятел Овен. С него ще бъдете приятели за цял живот.

Той никога не е склонен на компромиси и ще ви бута напред. Той е идеалистичен и обича големите идеи! Той е капризен, нетърпелив, импулсивен, но и от това е още по-прекрасен! И наистина има какво да предложи като партньор в живота и любовта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *