Щорите са демоде! Видях го у съседката и още същата вечер го направих – домът ми стана неузнаваем за стотинки! –

Всички искаме да се насладим на уюта далеч от любопитни очи, а в същото време да гледаме минувачите и да се наслаждаваме на лъчите на утринното слънце. Какво да направите, ако са ви омръзнали скучните завеси на прозорците или непроницаемите щори ?

Усмихнете се, ние имаме гениално решение на този проблем! Използвайте  дантелени щори за прозореца. Изненадани ли сте? Тогава разберете как да декорирате прозорците на къщата почти без пари .

Това е най-евтината, най-лесната и най-бързата украса за прозореца , която можете да реализирате със собствените си ръце.

прозорец с ръцете си декор

Декорация на прозорците с дантела

ЩЕ ВИ ТРЯБВА:

 • ажурна дантела
 • 2 супени лъжици царевично нишесте
 • 2 супени лъжици студена вода
 • 1.5 чаши гореща вода
 • ножици
 • четка

КАК СЕ ПРАВИ:

 1. Изберете красива и деликатна дантела с гладки ръбове. Изрежете правоъгълно парче с размера, който искате.
  прозореца в декора на спалнята
 2. С помощта на четка нанесете дебел слой от нишестения гел върху стъклото. За да го приготвите, смесете царевично нишесте със студена вода, а след това залейте тази смес с вряща вода.
  Picture Window Декор
 3. Внимателно прикрепете дантелата към прозорците.
  украса на прозореца на кухнята
 4. Нанесете дебел слой от желето над дантелата с хаотични движения на четката, като обръщате голямо внимание на краищата на прозореца.
  прозорци в декора на дневна
 5. Най-хубавото в използването на дантела е, че по нея не се появяват неравности, и ако има дупчица, може просто да залепите друга лента от дантела отгоре.
  прозореца в декора на стаята

След по-малко от час всичко е готово – елегантно решение, което ще направи вашето лично пространство загадка за външни лица. А ако искате да премахнете дантелата, просто измийте прозорците с топла вода.

прозорци без пердета декор

Евтино, просто, гениално!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *