Един от най-красивите мъже в България се появи в ефир и заяви за бившата си любима: “Искам тя да

Нова тв

Сам ли е в момента актьорът и режисьор – гледайте във видеото

„Изпитвам уважение към нея, направихме 3 филма заедно, подкрепям я. Но причините, за това, че не сме заедно, са си между нас”. Това сподели в емоционално интервю пред Мариян Станков – Мон Дьо актьорът и режисьор Ники Илиев за раздялата със съпругата си Саня.

„Не знам дали свърши любовта. Трудно е да различаваш професионалния и личния живот, когато работите заедно. Това понякога създава проблеми. Но не мисля дали това е проблемът. Не мога да го кажа по-конкретно”, заяви Илиев. „Не знам кога е тръгнало началото на края”.

„Искам тя да е щастлива, искам тя да е добре”.

Ники Илиев дълго време беше жертва на стигмата, че е просто едно красиво лице, което се занимава с мода. Филмите му обаче, дори и три, показаха, че той притежава не само красиво лице, но и красив талант. Последният му донесе куп награди от международни фестивали.

„В моя случай много често търсят принизяване, подценяване заради това, че съм бил модел. Като излезе първият ми филм, много хора дойдоха да ми кажат, че ми дължат извинение”, разказва Ники Илиев. „Аз съм човек, който обича това, което прави. Човек, който се чувства щастлив, че е намерил онова, което обича да прави и че му плащат, за да го прави. Станах на 37 г. и се чувствам все по-добре и по-добре”, заяви Ники Илиев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *